• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Borsa Takip Gün Sonu Alma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ferhat.sezer

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. borsa, altın, fon ve kripto takip ettiğim bir excelim var. hepsinin canlı verisini farklı sitelerden çekiyorum ve portföyümün takibini yapıyorum. Fakat sadece alış maliyetini ve güncel değerleri kıyaslayabiliyorum. İstediğim şey her gün 18:06 da portföydeki tüm güncel rakamları gün sonu olarak bir sayfaya yazdırmasını sağlamak. böylece günlük, aylık olarak ta takip edip kıyaslama yapabilceğim.

Örnek olarak;

A1 hisse - b1 alış tarihi - c1 adet - d1 birim maliyet - e1 toplam tl maliyet - f1 foplam dolar maliyet - g1 güncel birim fiyat - h1 güncel tl toplam - ı1 güncel dolar toplam - j1 kar zarar

Bu verileri her gün saat 18:06 da sayfa 2 ye satır satır atmasını sağlayabilir miyim?

Çözüm
Selam

Excel in belli bir saatte açıldığında, makronun otomatik çalışması sağlanarak, Sayfa1 de bulunan veriler Sayfa2 ye aktarılabilir.
Excel in belli bir saatte otomatik olarak çalışabilmesi için de Windows Görev Zamanlayıcı'ya eklenebilir.
Selam

Excel in belli bir saatte açıldığında, makronun otomatik çalışması sağlanarak, Sayfa1 de bulunan veriler Sayfa2 ye aktarılabilir.
Excel in belli bir saatte otomatik olarak çalışabilmesi için de Windows Görev Zamanlayıcı'ya eklenebilir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri