• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Bordro Programı 2023 Parametreleri Güncelleme

Sayın userx çok güzel bir excel geçen sene üzerinde çok çalıştım, netten brüte gitmek için.
Sanırım bunu yazan KARINCAZ diye birisi,bu forumda paylaşıldı kendisi de netten brüte gitmek için formüllerin kapalı olduğunu yazmıştı.
orjinali burada paylaşıldı.

VBA Kodlarında Çözücü eklentisiyle yapılmış örnek çalışmalar var, Pasif halde. Net Ücretten Brütün rahatlıkla bulunabilmesi için. yazmış en azından bunu açsanız, parametreler kolay

Konu Sahibi
İlginiz için teşekküler, yıllık tek sayfasında çalıştıramadım, e

Brüt Tutarı siz mi gireceksiniz? Onu anlamadım. Günlük Net tutarı girdiğinizde brütü ve diğer hesaplamaları yapmayacak mı?
"01" sayfasına Net Ücret girmişsiniz, "02" sayfasına girmemişsiniz. O sayfaya da girdiğinizde onu da hesaplayacak. Böyle "12" sayfasına kadar hepsini hesaplayacak.

Konu Sahibi
Sadece brüt tutarı yazıp o ay sayfanun bulunduğu aktfi olan hesapla basıldığı o ay verileri hesaplanması

Konu Sahibi
Merhaba,

Temmuz ayından itibaren net ücret yanlış hesaplıyor, net ücret sütün yanında 5746 göre net ücret sütünü ekleyebilir miyiz,

Basit excel bodro dosyasını ekliyorum.

Ekli dosyalar

Yeni parametrelere gör Temmuz ve sonrası net maaş hesaplamalarında bir problem görünmüyor.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
web sayfasından brüt miktarına 13.458,80 TL girerek kontrol edebilirsiniz.

Diğer talebiniz olan 5746 nedir ? 5746 'ya net nedir?

Geri