tukayf
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 143
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar değerli hocalarım. Daha önce kullandığım dosyada düzenleme ihtiyacı oluştu. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Dosya içerisine de yazdım. Çıktı olarak yeni bir excel dosyası, Word, PDF olabilir.
Eski kullandığımız yöntem "eski tebliğ" butonunda. Bu yöntemde I sütunundaki birimlere göre personel listeleniyor ve bu personelin üzerine "Teb" sayfasındaki üst yazı eklenerek her birime göre yeni dosyada bir sayfa oluşturuluyor.
Ancak bu yöntemi değiştirmem gerekiyor.
Şöyle ki Teb sayfası üst kısımda yazdığımız metin sadece ilk sayfada olacak.
Diğer sayfalara üst yazı olmayacak sadece personel listelenecek ve sayfa numarası/toplam sayfa sayısı vermem gerekiyor.
Bir diğer husus ise eski yöntem I sütununa göre tüm birimlere göre işlem yapıyor. Ancak ben tüm birimlere işlem yaptırmak istemiyorum Bunun yerine "tebliğ hazırla" butonundaki formdakine benzer bir listeleme ile seçim yaptırdıktan sonra verilerin yazılması mümkün müdür.
Eski kullandığımız yöntem "eski tebliğ" butonunda. Bu yöntemde I sütunundaki birimlere göre personel listeleniyor ve bu personelin üzerine "Teb" sayfasındaki üst yazı eklenerek her birime göre yeni dosyada bir sayfa oluşturuluyor.
Ancak bu yöntemi değiştirmem gerekiyor.
Şöyle ki Teb sayfası üst kısımda yazdığımız metin sadece ilk sayfada olacak.
Diğer sayfalara üst yazı olmayacak sadece personel listelenecek ve sayfa numarası/toplam sayfa sayısı vermem gerekiyor.
Bir diğer husus ise eski yöntem I sütununa göre tüm birimlere göre işlem yapıyor. Ancak ben tüm birimlere işlem yaptırmak istemiyorum Bunun yerine "tebliğ hazırla" butonundaki formdakine benzer bir listeleme ile seçim yaptırdıktan sonra verilerin yazılması mümkün müdür.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.