• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Birden fazla değişkenle sütun gizleme gösterme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

trsaban

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
merhaba exelde yeniyim bir konuda yardım isteyecektim
HTML:
CSS:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

kodlamayı bu şekilde yaptım hatam nerededir. yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sayın trsaban Örneğinizi eklerseniz daha kolay cevap verebiliriz. Özel kısımları anlamsız kelimelerle değiştirerek küçük bir örnek ekleyiniz

Konu Sahibi
Sayın trsaban c4 hücresinin seçimine göre mi yoksa c8=hayır a göre mi işlem yapılacak

Örneğiniz ekte if komutunda eksiklik varmış
aslında ilk if ...then den sonra else range("....").... yazmak daha kolay olurdu siz yazmışsınız diye bozmadım

Konu Sahibi
Yapmış olduğunuz düzeltme için teşekkür ederim . Ama birde şöyle bir durum var dosya ekte kodu değiştirdim ama çalışmadı. Bu konudada yardımcı olursanız sevinirim

Sayın trsaban aynı isimli iki procudure bir sayfada olmaz. Bu nedenle procedure yazarken bu konuya dikkat edelim. Sub islem yap() bir programda sadece bir tane olmalı

Konu Sahibi
Adnan bey konuya tam hakim olmadığım için ben size şöyle tarif edeyim ingilizceyi seçince 47 ve 49 açılmalı bedeni seçtiğimde 61 ve 69 açılmalı diğerleri gizlenmelifarklı bir şey secersem ikiside gizlenmeli

Diğerlerini seçince ne olacak. Ayrıca 47-49 arasımı 47 ve 49 mu

"Beden Eğitimi;Bilişim Teknolojileri;Biyoloji;Coğrafya;Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi;Felsefe;Fizik;Görsel Sanatlar;Kimya;Matematik;Müzik;Rehberlik;Tarih;Türk Dili ve Edebiyatı" seçilince 47-49 arası

Almanca;Fransızca;Rusça;İngilizce;Çince seçilince 61-69 arası doğrumudur

Konu Sahibi
Biyoloji;Coğrafya;Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi;Felsefe;Fizik;Kimya;Matematik;Rehberlik;Tarih;Türk Dili ve Edebiyatı"bunlarda ikiside gizli olacak
Beden Eğitimi;Bilişim Teknolojileri; Görsel Sanatlar;;Müzik; bunlar 47 ve 49

Sanırım bu defa anlaşabileceğiz

Biyoloji;Coğrafya;Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi;Felsefe;Fizik;Kimya;Matematik;Rehberlik;Tarih;Türk Dili ve Edebiyatı"bunlarda ikiside gizli olacak demişsiniz Eğer öyleyse if yazan kısımdan onları silebilirsiniz

Nasıl olmadı anlayamadım ben denemeden size dosyayı göndermiyorum. Neresinde ne yapınca olmadı açık yazın ki hata varsa giderelim

Konu Sahibi
Adnan bey sizin attığınız çalıştı ama benim yaptığım çalışmadı yanlış aksettirdim size

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri