• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Bir hücreye veri girildiğinde hemen yanındaki hücreye kullanıcı adı yazdırma hk,

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

TiOr

Excel Dostu
Aldığı beğeni
210
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Kıymetli Üstatlar,

Ekte bulunan dosyamda C Sütununa veri girdiğimde A sütununa otomatik tarih yazdırabiliyorum aşağıdaki kod ile;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Yine C Sütununa veri girdikçe B sütununa otomatik kullanıcı adını yazdırmasını istiyorum mesela "TİOR"

Bu işlemi sayfanın kod bölümüne kod ile yapmak istiyorum yukardaki örnekte olduğu gibi.

Kıymetli desteklerinizi talep eder, iyi çalışmalar dilerim.

Ama;

Application.UserName
Environ("Username")

Bu şekilde değil ama kullanıcı adını benim yazmam lazım.
Çünkü örnek veriyorum 20 tane pc var 20 sinde de aynı oturumdan 20 farklı kullanıcı çalışıyor ve her birisinin ismi farklı ve dolayısı ile her birinin exceline kendi isimlerini tanımlayacağım.

Çözüm
Modül1 in içerisindeki kullanıcı adı değişkenine istediğiniz şarta göre kullanıcı adını aktarınız. geri kalanı dilediğiniz gibi oldu.
Ayrıca mevcutta var olan 30 saniyede bir kaydet fonksiyonunuzun tetiklendirmesi olması gerektiği şekilde güncellendi.
Modül1 in içerisindeki kullanıcı adı değişkenine istediğiniz şarta göre kullanıcı adını aktarınız. geri kalanı dilediğiniz gibi oldu.
Ayrıca mevcutta var olan 30 saniyede bir kaydet fonksiyonunuzun tetiklendirmesi olması gerektiği şekilde güncellendi.

Çözüm
Konu Sahibi
Emre Üstadım Selam,
Kıymetli desteğin için teşekkür ederim.
İşlem tamamdır. Eline emeğine sağlık.
İyi günler dilerim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri