Vurkan
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 44
- Excel V
- Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba. e okul dan alınan bir dosyada bulunan (BEP LİSTE isimli dosya) karışık verileri, kendi kullandığım 2023-24 OSMANGAZİ DİN DERSİ PROGRAMI isimli dosyanın BEP LİSTE isimli sayfasına (Bu sayfayı örnek olması bakımından elle doldurdum) almak istiyorum. Bunun için bir kod yazılmasına ihtiyacım var.
Ekli BEP LİSTE isimli dosya e okuldan bu formatta alınıyor. Sarıya boyadığım bölümün (veya daha kolay olacaksa tamamının) alınması benim için yeterli.
" Dosyanda bir sürü kod yazılmış bunu niçin yazmıyorsun?" derseniz o kodların hiç bir bana ait değil. Sizler gibi değerli üstadların kodları. Ben kod yazmayı bilmiyorum. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
Ekli BEP LİSTE isimli dosya e okuldan bu formatta alınıyor. Sarıya boyadığım bölümün (veya daha kolay olacaksa tamamının) alınması benim için yeterli.
" Dosyanda bir sürü kod yazılmış bunu niçin yazmıyorsun?" derseniz o kodların hiç bir bana ait değil. Sizler gibi değerli üstadların kodları. Ben kod yazmayı bilmiyorum. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.