• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Başka sayfadaki stok kodunun başlangıç sayısına göre toplam alma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ERKAN YILMAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 629
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ERKAN YILMAZ

Yeni Üye
Aldığı beğeni
144
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba Üstadlarım,

Ekte göndermiş olduğum dosyada kategori bazlı sayfasında bulunan d3 hücresine mayıs sayfasında ki c sütununda 1 ile başlayan stokların ve mayıs sayfasında ki f sütunun toplamanı almak istiyorum. bir çok formül denedim ama başaramadım.

Mayıs ayı sayfasında ki c sütununda ki kodların ilk rakamları kategori kodlarını belirlemektedir.

1 tanesini örnek olarak gösterebilirseniz diğerlerini ben uyarlarım.

Konuyla ilgili desteğinizi rica ederim.

Çözüm
Selamlar,
365 ile çözüm ektedir. İncelersiniz.
1 - Mayıs sayfasında sadece Mayıs verileri bulunduğu varsayıldı.
2 - Kod numaralarından Soldan ilk karakterler alındığında 1 den 5 e kadar değerler mevcut.

Not : formüllerde dikkat edilecek olay Kod No ... METİN.... Eşleştirmeleri de Sayı değil Metin ile yapmalısınız. Sanıyorum bundan dolayı denediğiniz formüllerde sonuç elde edemediniz.
Selamlar,
365 ile çözüm ektedir. İncelersiniz.
1 - Mayıs sayfasında sadece Mayıs verileri bulunduğu varsayıldı.
2 - Kod numaralarından Soldan ilk karakterler alındığında 1 den 5 e kadar değerler mevcut.

Not : formüllerde dikkat edilecek olay Kod No ... METİN.... Eşleştirmeleri de Sayı değil Metin ile yapmalısınız. Sanıyorum bundan dolayı denediğiniz formüllerde sonuç elde edemediniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri