• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Aynı sütundaki verileri yazdir sayfasında A4 sayfasına yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

yyhy

Yeni Üye
Aldığı beğeni
141
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Aynı sütundaki verileri yazdir sayfasında A4 sayfasına önce yan yana ve aşağıya doğru macro ile yazdırabilir miyiz?

Kodu dener misiniz?
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sayın azraep çok teşekkür ederim. İhtiyaca cevap verdi. Biraz yavaş çalışıyor ama veri çokluğundan mı acaba?

Rica ederim.Doğrudur. 50000 satır var
bu işi dizi ile yapabilen arkadaşlar var
onlar bi el atarsa daha hızlı çalışabilir.

Konu Sahibi
Sayın @azraep çok teşekkür ederim. Güzel bir çözüm şimdilik işimi görüyor. Ama forumdan alternatif örnek olursa güzel olur. Şu haliyle ihtiyaca cevap verdi. Emeğinize sağlık.

Konu Sahibi
Sayın Refaz bey jet hızında bilgileri aktarıyor. Bu daha iyi. Sonunda mesaj bölümü çok uzun oluyor bazı bilgiler gözükmüyor ona çözüm bulabilir miyiz?
Mesaj : MsgBox "Veri Sayfasından Veri Aktarma İşlemi Gerçekleştirildi.", vbInformation, "Hazırlayan; xxxxxx xxxxxx & 0.505.0000000 & Selçuklu İlçe xxxxxxxx xxxxxxxxx "
Olmazsa da çok önemli değil önemli olan verileri aktarma ve de hızlı aktarma.
7 ve 8. mesajınızla ilgili olarak hata vermedi.

Başlıkmı uzun oluyor abey.
Onun için bir userform hazırlayıp onu mesaj kutusu gibi kullanabiliriz aslında.

Konu Sahibi
Sayın Refaz bey ziyadesiyle çok güzel olmuş. Bu form ile ilgili olarak tek bir sorunum Kaldı. Verileri Yazdir sayfasına aktardıktan sonra 50000 gibi .bir veri olduğunda 143 sayfa gibi dolu sayfa oluşuyor. Bunu ben acaba 140. sayfada mı en son dolu sayfam, yoksa 145. sayfada mı diye ön izlemeden bakıyorum. Bunun kolay bir yolu yöntemi varmıdır?

@azraep üstadın kodunda az değişiklik yaptım abey onada teşekkür edeyim kod için.Ben başka yöntem uygulayacaktım hazıra kondum :)
Sayfa olayını daha önce hiç kullanmadım kod ile araştırmam gerek tahminen olması gerek.

Konu Sahibi
Sayın @Refaz bey14. mesaj ile ilgili son noktayı koymuşsunuz emeğinize sağlık ihtiyaca cevap verdi. Konu çözüldü.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri