• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Ayarlanabilir excel makro

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

abra

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkdadaşlar aklımda ayarları ile görsel olarak oynayabileceğim bir adet makro ihtiyacım var tek yapacağı şey düşey ara mantığı ama istiyorum arayacağı stunu sorsun seçeyim aranacak değerin olduğu excel çalışma kitabını seçebileyim farklı excel çalışma kitaplarıylada çalışabilsin mesela "a" kitabında ise makro "b" excelinde de arama yapabileyim bide çekeceği bilgileri hangi stuna yapıştıracağınıda sorarsa çok güzel olur hiç excel bilgisi olmayan biri için istiyorum malesefki benimde makro bilgim yok maharetli parmaklarınıza ihtiyacım var görsel temaya dayalı excel bilmeyen birinin gayet idrak edebileceği ve hata payını sıfıra düşürmesini sağlayacak birşey olursa çok güzel şimdiden Teşekkürler
Saygılarımla / ABRA.

Çözüm
Size daha önce çalıştığım bir dosya göndereyim. Görsel olarak sizi tatmin etmez. Ancak anlattığınız mantıkta çalışır. Sadece incelemeniz için paylaşıyorum.
Size daha önce çalıştığım bir dosya göndereyim. Görsel olarak sizi tatmin etmez. Ancak anlattığınız mantıkta çalışır. Sadece incelemeniz için paylaşıyorum.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri