• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü 1 Haftayı geçince otomatik uyarı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bluekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 793
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bluekaya

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar tekrardan refaz hocamın bana daha önce hazırladığı bir kodu kullanıyorum lakin insan kullandıkça gereksinimleri yada eksiklikleri farkediyor
refaz hocamın hazırladığı kodda 1 haftayı geçince uyarı veriyor ve kırmızı oluyor ama bu sürekli olarak devam ediyor ben koşullu olarak bazı seçeneklere göre bu uyarıyı vermesini istiyorum.

1.) Kırmızı olanları şu şekilde güncellediğimde...
tenik adlı userform da combobox2 de ki şu seçenekler olduğunda "KARGOLANDI" , "YENİSİ GÖNDERİLDİ" ve "PARA İADESİ YAPILDI" seçenekleri ile güncellendiğinde (yeşil düşünüyordum fakat belirgin olmuyor) yazıların anlaşılabileceği farklı bir renk olmalı ve artık o kişiler için uyarı vermemeli.

2.) Güncelleme için listview e çift tıkladığımda verileri textboxlara ve comboboxlara aktarıyorum lakin textbox1 ve textbox6 tarih stünu olduğu için bir takvim adlı userformda hata alıyorum.

Hangi bölümleri nasıl değiştirdiğini anlatırsanız şu an asıl kullandığım excele aktarabilirim kodları ayrıca diğer arkadaşlarda faydalanabilir.
ilginiz ve tüm yardımlarınız için teşekkür ederim.
dosya boyutu fazla olduğu için tosyatc den yükledim bilginize.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Alttaki gibi değiştirirseniz koduda şartlar haricindekiler kırmızı olur açılışta ve kısaca böylr.
Birde açılış şifreleri yazın ben önceki konudan bildiğim için açabildim.

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba.
Ben anlamıyorum benden başka kimse görmüyor galiba sizi :)
Neyse altaki kodu userforma ekleyin.
İf şartındaki Tr karakterleri düzeltin kopyala yapıştır yapınca.
Kod combo2 değişince şartlar uyanları kalın yeşil yapar.

HTML:
C#:

2.) Güncelleme için listview e çift tıkladığımda verileri textboxlara ve comboboxlara aktarıyorum lakin textbox1 ve textbox6 tarih stünu olduğu için bir takvim adlı userformda hata alıyorum.

Unload Takvim bu kodu silin.

HTML:
C#:

Alttaki gibi değiştirirseniz koduda şartlar haricindekiler kırmızı olur açılışta ve kısaca böylr.

HTML:
C#:

Çözüm
Konu Sahibi

HTML:
C#:
çok teşekkür ederim hocam

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri