• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yeni Kaydet Dediğimde Resimleri Yükleyemiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SonOsmanlı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 820
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SonOsmanlı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Rafez Hocam,yeni konu aç demiştiniz o yüzden sizi tekrar rahatsız ediyorum.Ben diğerlerini yaptım.Dediğinizden beri uğraşıyorum ama kaydette resim yükleme işini yapamadım. yeni kayıt yaparken resimleri yükleyemiyorum yeni de resim yükle dediğimde "Lütfen Personel seçiniz" diyor bunu düzeltebilir miyiz..? Teşekkür ederim.Ne olur kusura bakmayın sizi rahatsız ediyorum...

Dosyayı eklediğim gibi içinde resim klasörlü ve içinde resim olarak ekleyin.

Aram yapmak için butona gerek yok.Veri yazdıkça varsa listboxta bulunan seçilir ve textboxlara gelir.Yoksa id boş olur zaten kilitli o.Ve eğer arama textbox boşsa txtid ye otomatik id gelir bunuda extra yaptım.

Listboxun sütun sayısını 9 yapmıştım.Koddaki sütun genişlik yani columnswidht deki yanılmıyorsam sonda 250 vardı onu sıfır yaparsanız gizlenir unutmuşum yada öylede kalır görmeniz için.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri