• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Yazdırma sayfasındaki förmüllü boş hücreleri gizlemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mustafayilmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Çalışma sayfası dışında bir yazdırma sayfam var ve makro ile çalışma sayfasından komut verdiğimde yazdırma sayfasındaki değerleri yazdırıyorum yanlız yazdırma sayfasındaki listem bir market fişi düşünün ve altında toplam tutarı yazıyor ama aradaki ürünler eksik olduğunda orada ki satırlar boş kalıyor bu formüllü boş satırları gizleyip alt toplam tutarını förmüllü dolu hücreye yakınlaştırmak istiyorum nasıl yapabilirim

Alt toplamı D50 hücresinde aldığınızı ve B sütununa göre son dolu satırı bulduğumuzu varsayarsak;
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Aşağıdaki gibi deneyin.
Alt toplamı D50 hücresinde aldığınızı ,
Tablonuzun 5. satırdan başladığını ve
B sütununa göre son dolu satırı bulduğumuzu varsayarsak;
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
pdf sini atabildim birtek de bu seferde dolu olan hücreleride gizledi sıkıştırıp göndermek istiyorum onda bile yüksek diyor tek sayfayı başka bi çalışma kitabına kopyaladım örnek olarak

Deneyiniz.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
HOCAM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YA VALLAHA ÇOK MAKBUL GEÇTİ TAM ANLAMIYLA İSTEDİĞİM ŞEKİLDE OLDU ARADA FORMÜLLÜ AMA BOŞ OLAN HÜCRELERİ TAMAMEN KALDIRIYOR

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri