• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Veri karşılığını yanına getirme kodu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki excelde data sayfasında verilen aralıktan alt sınırdan büyük üst sınırdan kücük olan verilerin karsılıgını sonuc sayfasında K hücresine getirsin istiyorum bunu kod ile yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.

Hocam bu işte çok yeniyim kendimi geliştiriyorum yeni yeni başlangıç düzeyindeyim DATA sayfasını yaptım ancak diğer sayfaya veri çekmesini yapamadım yardımcı olan hocalarımız olur kendimi geliştirme yolunda olduğum için denemek istedim kolay gelsin şimdiden

Arkadaşlar herkese selamlar, ekteki excelde data sayfasında verilen aralıktan alt sınırdan büyük üst sınırdan kücük olan verilerin karsılıgını sonuc sayfasında K hücresine getirsin istiyorum bunu kod ile yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim? Şimdiden teşekkür ederim.
Anladığım kadar ile bir şeyler yaptım inceleyip dönün.

Konu Sahibi
Anladığım kadar ile bir şeyler yaptım inceleyip dönün.
Hocam sonuc sayfasında A hücresindeki veri baslıgını data sayfasında bulup örneğin b2 w100 değeri data sayfasındaki aralıkta ise data sayfasındaki D hücresindeki veriyi sonuc sayfasinda c hücresine yazsın istiyorum. Teşekkür ederim.

Konu Sahibi
Hocam bu işte çok yeniyim kendimi geliştiriyorum yeni yeni başlangıç düzeyindeyim DATA sayfasını yaptım ancak diğer sayfaya veri çekmesini yapamadım yardımcı olan hocalarımız olur kendimi geliştirme yolunda olduğum için denemek istedim kolay gelsin şimdiden
Hocam emeginize saglık ama bu şekilde değil teşekkür ederim yine de.

Deneyiniz.

Konu Sahibi
Hocam cok cok teşekkür ederim, şimdi bu DATA sayfası aynı excelde olmazsa yani DATA sayfasındaki veriler kapalı olan baska bir dosyada olsaydı nasıl aldırabilirdim hocam? İsmi ve uzantısı belli olan bir yerden DATA sayfası içeriklerine göre ana dosyaya karsılıgını getirecek hocam

yol ve dsy değişkenlerini kendinize göre düzenleyin.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
yol ve dsy değişkenlerini kendinize göre düzenleyin.
HTML:
Kod:
Hocam çok teşekkür ederim tekrar, sadece şöyle bir değişiklik oldu, DATA sayfasında normalde her degerden 1 adet vardı ancak bırden fazla olabilir bu durumda ornegın kuyu1 ıcın once 2.satırda baktı aralıkta degılse 3.satıra bakmasını beklıyorum, böyle yapabilir miyiz? Çok çok teşekkürler şimdiden.

Deneyiniz.
HTML:
Kod:

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri