• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Vekil Personeli Farklı Sayfaya kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı Akşamlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda daha önce izinli personeli İzin sayfasına kayıt yapmayı yaptık.
Şimdi ise izinli personel kodlarının aynı mantığı ile birkaç değişiklik ile yapılacak.
-- TextBox22 de T.C ile bulduğum personeli ComboBox3 ile (Vefat, Açığa alınma vb.) seçtikten sonra , (izindeki gibi ilçe ve mahalle otomatik gelecek) vekil personelin bilgilerini manüel olarak girdikten sonra vekil sayfasındaki başlıklar altına sıra ile kayıt yapılacak.
--Ayrıca ComboBox3 ile (Vefat, Açığa alınma vb.) seçilirken kayıt yapıldığında PUANTAJ sayfasına Durumu J satırına kayıt yapılacak.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi
Hayırlı Akşamlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda daha önce izinli personeli İzin sayfasına kayıt yapmayı yaptık.
Şimdi ise izinli personel kodlarının aynı mantığı ile birkaç değişiklik ile yapılacak.
-- TextBox22 de T.C ile bulduğum personeli ComboBox3 ile (Vefat, Açığa alınma vb.) seçtikten sonra , (izindeki gibi ilçe ve mahalle otomatik gelecek) vekil personelin bilgilerini manüel olarak girdikten sonra vekil sayfasındaki başlıklar altına sıra ile kayıt yapılacak.
--Ayrıca ComboBox3 ile (Vefat, Açığa alınma vb.) seçilirken kayıt yapıldığında PUANTAJ sayfasına Durumu J satırına kayıt yapılacak.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Hayırlı sabahlar sayın hocalarım. Sorunumu düzeltme ihtiyacı buldum. 1. Sıradaki sorum iptal edildi. Ancak soru hemen hemen aynı ama çözüm yolu inşallah daha kolay olacağını sandığım başka bir yol sormayı düşündüm. İnşallah yardımcı olursunuz.

Ekli dosyamda daha önce izinli personeli İzin sayfasına kaydet butonuyla kayıt yapmayı yaptık. Şimdi yine bu kod yardımı ile
-- Form üzerine eklediğim ComboBox3 ile açılır listeden (Vefat, Açığa alınma vb.) seçilen kelime ile T.C numarası ile aradığımız şahıs Vekil sayfasına aktarılacak.
--- T.C numarası ile aradığımız şahıs ComboBox3 ile açılır listeden (Vefat, Açığa alınma vb.) seçilen kelime Puantaj sayfasındaki Durumu hücresine yazılacak.
--- .C numarası ile aradığımız şahıs ComboBox3 ile açılır listeden (Vefat, Açığa alınma vb.) seçilen sadece izin bilgileri vekil sayfasına aktarılmayacak.
Yardımlarınızı bekliyor Hayırlı sabahlar ve günler diliyorum.

Deneyiniz.

Konu Sahibi
Deneyiniz.

Kodları aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Kodları aşağıdaki gibi değiştirin.
HTML:
Kod:
Hocam kodu ekledim ama kayıtlar yerine oturmuyor.
ComboBox3 ile seçim yapıldığında yeni vekil bilgisi girildiğinde yeni vekilin bilgileri vekil sayfasına kayıt yapılacaktı.
ComboBox3 boş geçildiğinde normal izinli personel izin sayfasına kayıt yapılacaktı. Ama bilgiler yerine oturmuyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Son kodunuzun uygulandığı dosyayı da ekliyorum.

Deneyiniz.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri