• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü uyarı veren satırları filtreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Miraga

Destek Ekibi
Aldığı beğeni
938
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
merhabalar

Çözüldü - uyarıları kaçıncı satırda da uyarı veren satırların listelenmesini istemiştim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu çözüme ulaştı

butuna tıkladığımızda filtreleme yapması mümkünmü acaba

Çözüm
merhabalar
ilginiz için teşekkür ederim
gifteki örnek üzerinden
butona bastığım zaman eksik açıklama için (22-26) ödenmemiş için (24) uyarısını veriyor
yani bana toplu olarak 22-24-26 ncı satırları filtrelemeli yada sizin yaptığınız gibi seçenekli yani (eksik açıklama yı seçip tıkladığımda 22-26 yı ödenmemiş seçtiğimde 24 ncü satırı filtrelemeli
Ekli dosyayı görüntüle 10148
Rica ederim.
Doğru oluyordu sanırım boş olanlarıda istiyorsunuz.
Sedece butona basın.

Dosya güncellendi:21.07.2022 23:44
Konu Sahibi
merhabalar
gifteki örnek üzerinden
butona bastığım zaman eksik açıklama için (22-26) ödenmemiş için (24) uyarısını veriyor
yani bana toplu olarak 22-24-26 ncı satırları filtrelemeli yada sizin yaptığınız gibi seçenekli yani (eksik açıklama yı seçip tıkladığımda 22-26 yı ödenmemiş seçtiğimde 24 ncü satırı filtrelemeli
uyarı liste.gif

Hocam kopyala yapıştır örneği paylaşıyım bende alternatif olarak. Eksik/Ödendi butonu ile yan tarafa listeler

merhabalar
gifteki örnek üzerinden
Ekli dosyayı görüntüle 10148
Rica ederim.
Doğru oluyordu sanırım boş olanlarıda istiyorsunuz.
Sedece butona basın.

Dosya güncellendi:21.07.2022 23:44

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri