sanalx
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 15
- Excel V
- Office 2021 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ;
çok sık karşılaştığım ve bir türlü çözemediğim hatta anlam veremediğim bir sorunla karşınızdayım
Private Sub btnGGKaydet_Click()
On Error Resume Next
Dim x As Long
Sheets("GelirGider").Range("T1").Value = Sheets("GelirGider").Range("T1").Value + 1
For x = 2 To 1000000
If Sheets("GelirGider").Range("A" & x).Value = "" Then Exit For
Next
Sheets("GelirGider").Range("A" & x).Value = txtggkodu
Sheets("GelirGider").Range("B" & x).Value = CDate(GGiTarih)
Sheets("GelirGider").Range("C" & x).Value = GGadsoyad
Sheets("GelirGider").Range("D" & x).Value = GGAciklama
Sheets("GelirGider").Range("E" & x).Value = GGOdeme
Sheets("GelirGider").Range("F" & x).Value = GGBanka
Sheets("GelirGider").Range("G" & x).Value = ComboBoxGG
Sheets("GelirGider").Range("H" & x).Value = GGtutar 'Format(GGtutar, "###,##0.00")
Sheets("GelirGider").Range("I" & x).Value = GGFirma
MsgBox ("GelirGider Kaydedildi"), Title:="Bilgi"
UserForm_Initialize
End Sub
komutunu kullanarak verileri excel e resimde gördünüz gibi kaydedebiliyorum. Tutar (H) sütunu para birimi ile de biçimlendirsem normalde bıraksam bir türlü "çoketopla" formülü ile toplayamadım. ancak H sütününa tıklayıp enter a bastığımda formül topluyor çalışıyor..
isteyip te başaramadığım textbox da tutar birimi (₺) exceldede görünse bu şekilde çalışması için
kaydet butondaki formülü mü değişmeliyim yoksa excelle ilgili ayardan mıdır . yardımlarınızı bekliyor iyi çalışmalar diliyorum...
çok sık karşılaştığım ve bir türlü çözemediğim hatta anlam veremediğim bir sorunla karşınızdayım

Private Sub btnGGKaydet_Click()
On Error Resume Next
Dim x As Long
Sheets("GelirGider").Range("T1").Value = Sheets("GelirGider").Range("T1").Value + 1
For x = 2 To 1000000
If Sheets("GelirGider").Range("A" & x).Value = "" Then Exit For
Next
Sheets("GelirGider").Range("A" & x).Value = txtggkodu
Sheets("GelirGider").Range("B" & x).Value = CDate(GGiTarih)
Sheets("GelirGider").Range("C" & x).Value = GGadsoyad
Sheets("GelirGider").Range("D" & x).Value = GGAciklama
Sheets("GelirGider").Range("E" & x).Value = GGOdeme
Sheets("GelirGider").Range("F" & x).Value = GGBanka
Sheets("GelirGider").Range("G" & x).Value = ComboBoxGG
Sheets("GelirGider").Range("H" & x).Value = GGtutar 'Format(GGtutar, "###,##0.00")
Sheets("GelirGider").Range("I" & x).Value = GGFirma
MsgBox ("GelirGider Kaydedildi"), Title:="Bilgi"
UserForm_Initialize
End Sub
komutunu kullanarak verileri excel e resimde gördünüz gibi kaydedebiliyorum. Tutar (H) sütunu para birimi ile de biçimlendirsem normalde bıraksam bir türlü "çoketopla" formülü ile toplayamadım. ancak H sütününa tıklayıp enter a bastığımda formül topluyor çalışıyor..
isteyip te başaramadığım textbox da tutar birimi (₺) exceldede görünse bu şekilde çalışması için
kaydet butondaki formülü mü değişmeliyim yoksa excelle ilgili ayardan mıdır . yardımlarınızı bekliyor iyi çalışmalar diliyorum...