• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Userform ile Stok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

kbrfrt

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar, benim 6 ayrı fabrikadan gelen bir hammaddem var ve günlük gelen miktarı, işlenen miktarı ve mevcut durumunu yapmak istiyorum. Sütun olarak oluşturduğumda ya ayrı ayrı hepsini topluyor ya da çıkarıyor. Mevcut sayfamda gelen ve işlenen hammaddeleri tarihine göre raporlamak istemekteyim. Yardımcı olur musunuz? İlgilenirseniz dosyayı ekleyemedim mail olarak göndereyim. Acil şimdiden teşekkürler.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

o dosyayı ekler misiniz?
ona bakarak cavap vereyim

gelen ve işlenmiş formalarımdaki
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

dener misiniz?
hataya bu sebeb olabilir. ben kaydedince 30.08.21 olarak kaydetti.

Konu Sahibi
gelen ve işlenmiş formalarımdaki
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

dener misiniz?
hataya bu sebeb olabilir. ben kaydedince 30.08.21 olarak kaydetti.
Denedim ama hala aynı ayın 30 unu deneyince ben de de kaydediyor sorunsuz ama sonraki tarihler olmuyor. Bilgisayarınızın tarihini değişip denerseniz belki siz de de öyle olur. Gerçi ben farklı tarihlerdeki veri girişlerini attım yukarda o dosyada var MEVCUT sayfasına yani işlemiyor.

Bu sefer oldu !

Çözüm
listbox kodu ana formada
UserForm_Initialize
ListBox1.ColumnWidths = "70,50,50,50,50,50,50,70"

formun özelliklerinde is row source de nereden alacağı var

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri