• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü UserForm ile Kaydet Değişiklik Sil ve ListView Veri Alma Yardımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Formdaş Arkadaşlar,

Ekteki örnek çalışmada UserForm ile tanımlanmış değişkenlere göre sayfaya veri girişi yapmak, ComboBox1,2,3,4 seçimlerine göre TextBox ve Listview'e veri alma, veya silme işlemlerini yapmak istiyorum. Veri kaydetme işlemini güç bela örneklerden yola çıkarak yapabildim. Ancak, diğer kısımlar konusunda yetersiz olduğum için sonuca gidemiyorum. Konuya hakim formdaş arkadaşlardan yardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla,

Çözüm
Sizin dosyanızda hakim olamadığım kodlar vardı. Yeni örnek dosya hazırladım.
Örnek dosyada;
Verileri girin, Yeni Kayıt düğmesine tıklayıp kaydedin
Listview den seçim yapıp Sil düğmesine tıklayıp silin. (Period Start Date veya Period Finish Date den seçmeniz fark etmiyor ikisini de siliyor.)
Yine Listview den seçim yapıp Getir düğmesine tıklayın veriler Combobox ve TextBox lara gelecektir.
Combobox ve TextBox larda değişlikleri yapıp, Güncelle düğmesine tıklayın.
Sizin dosyanızda hakim olamadığım kodlar vardı. Yeni örnek dosya hazırladım.
Örnek dosyada;
Verileri girin, Yeni Kayıt düğmesine tıklayıp kaydedin
Listview den seçim yapıp Sil düğmesine tıklayıp silin. (Period Start Date veya Period Finish Date den seçmeniz fark etmiyor ikisini de siliyor.)
Yine Listview den seçim yapıp Getir düğmesine tıklayın veriler Combobox ve TextBox lara gelecektir.
Combobox ve TextBox larda değişlikleri yapıp, Güncelle düğmesine tıklayın.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri