• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü userboxta texbox verilerinin sütünlara girilmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

jerfinby

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Selamlar değerli hocalarım site yöneticisiyim bir program yaptım ona bazı eklemelerde bulundum farklı userformlardan alıntı yaparak her şey çalıştı.
Fakat ben farklı bir sistem denemek istiyorum bu konuda internette hiç bir şey bulamadım. Sorum şu yaptığım userformda ki veriler alt alta satırlara değil de yan yana sütunlara eklensin.
Yani aylar sabit giderler girilsin. ayrıca combobox yan yana sütünlara veri girişi yapsın.
Ayrıca dönem arama yaptığında o aya ait girdiler "SelectedData" sayfasına satır olarak eklensin.
Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
#7 nolu mesajdaki dosyayı yeniledim. Kontrol ediniz.
Gider tutarı (textbox4) ilgili alana yazılıyor.
Gider Faturatarihi (textbox2) ve toplam harcama tutarı (textbox5) nereye yazılacağı belli olmadığından onlarla ilgili bir işlem yapmıyor.
Ayrıca Değiştir ve sil butonlarının kodlarında da hata var gibi.
Konu Sahibi
"B1" den başlamak C1,D1,E1..........ZZ1'e kadar olabilir üzere girdi kalemleri gider texbox'ta görünsün ve orada olmayan kalemler elle eklenebilsin

Merhaba

Neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

userformda ki veriler alt alta satırlara değil de yan yana sütunlara eklensin.
Yani aylar sabit giderler girilsin. ayrıca combobox yan yana sütünlara veri girişi yapsın.

Sorunuzun ilk kısmı için Userform initialize olayını aşağıdaki gibi değiştirip deneyin.
Ne kadar sutun eklerseniz listbox1 ve combobox3 ona göre boyutu otomatik değişir.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Sorunuzun ilk kısmı için Userform initialize olayını aşağıdaki gibi değiştirip deneyin.
Ne kadar sutun eklerseniz listbox1 ve combobox3 ona göre boyutu otomatik değişir.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
dediğiniz yaptım hocam bu şekilde oldu yani benim istediğim olmadı. Beni istediğim k1,l1,m1 şeklinde olması teşekkürler.

Deneyiniz

#7 nolu mesajdaki dosyayı yeniledim. Kontrol ediniz.
Gider tutarı (textbox4) ilgili alana yazılıyor.
Gider Faturatarihi (textbox2) ve toplam harcama tutarı (textbox5) nereye yazılacağı belli olmadığından onlarla ilgili bir işlem yapmıyor.
Ayrıca Değiştir ve sil butonlarının kodlarında da hata var gibi.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri