• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Textboxlarda Maliyet hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bunyamin

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2003 TR
Konu Sahibi
Merhabalar

Ekteki resim ve dosyada maliyet hesaplamak istiyorum.
Maliyet =(Stok kodu-1 in maliyeti *kullanılan adet (adet-1)) + (Stok kodu-2 nin maliyeti *kullanılan adet (adet-2))

Stok kodu 1 ve 2 nin maliyetleri Stok girişi sayfasından alacak.

Formülü maliyet textbox ına kurmaya çalışmıştım.

Dosya ekdedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Tşk ederim hocam. elinize sağlık.

bi kaç problemim var. aşama aşama gitmek istiyorum. ayrıca anlayarak :)

kar hesaplamak istiyorum. Ancak bazı textboxlar rakam değil. Bunu nasıl cevireceğim. Ekteki gibi çok saçma bir sey çıkıyor.

TextBoxKAR.Value = TextBoxSATISFIYATI.Value - (TextBoxSATISFIYATI * TextBoxKOMISYON / 100) - TextBoxKARGO - TextBoxMALİYET

formul TextBoxKOMISYON bu alanda.

Sn. Bunyamin makro sorularında aşama aşama gitmeniz en doğrusu... dolayısıyla da ilk sorununuz çözülünce yeni sorularınız için yeni konu açınız. Ayrıca açtığınız konulara da uygun başlık yazınız.. misal bu sorunuz da kullandığınız başlık sorduğunuz soruyla alakasız bir başlık olmuş.. Textboxlarda Maliyet hesaplama yapabilirsiniz.. Bunlara dikkat ederseniz çok daha iyi olur. İyi çalışmalar..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri