ilkay94
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 9
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar,
Herkese cümleten hayırlı günler diliyorum,
Ben istiyorum ki TextBox1'da ki sayısal değeri KAYITLAR sayfasında B sütununda bulsun,
Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki tüm değerlerini TextBox2 de ki değerle değiştirsin.
Yani 1 no'lu ıd yi KAYITLAR sayfasında B sütununda birden çok kayıt olarak buldu diyelim yani 10,20,30 adet olarak 1 no'lu kayıt olabilir,
Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki değerlerini TextBox2 de ki değer ile değiştirsin.
TextBox1 de ki değer sürekli değişiyor,
TextBox1 de ki değer anakayıtların oldugu ıd no'su,
TextBox2 ise TextBox1'e ait anakayıtların ıd sini kullanıyor,
Ana ıd değişince istiyorum ki anaıd tasıyan tüm alt kayıtların kod açıklamasıda değişsin,
Bu konuda siz sayın forum arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.
Herkese cümleten hayırlı günler diliyorum,
Ben istiyorum ki TextBox1'da ki sayısal değeri KAYITLAR sayfasında B sütununda bulsun,
Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki tüm değerlerini TextBox2 de ki değerle değiştirsin.
Yani 1 no'lu ıd yi KAYITLAR sayfasında B sütununda birden çok kayıt olarak buldu diyelim yani 10,20,30 adet olarak 1 no'lu kayıt olabilir,
Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki değerlerini TextBox2 de ki değer ile değiştirsin.
TextBox1 de ki değer sürekli değişiyor,
TextBox1 de ki değer anakayıtların oldugu ıd no'su,
TextBox2 ise TextBox1'e ait anakayıtların ıd sini kullanıyor,
Ana ıd değişince istiyorum ki anaıd tasıyan tüm alt kayıtların kod açıklamasıda değişsin,
Bu konuda siz sayın forum arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.