• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü TextBox'da ki ID numarasına göre sütün güncelleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ilkay94

Yeni Üye
Aldığı beğeni
9
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar,

Herkese cümleten hayırlı günler diliyorum,

Ben istiyorum ki TextBox1'da ki sayısal değeri KAYITLAR sayfasında B sütununda bulsun,

Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki tüm değerlerini TextBox2 de ki değerle değiştirsin.

Yani 1 no'lu ıd yi KAYITLAR sayfasında B sütununda birden çok kayıt olarak buldu diyelim yani 10,20,30 adet olarak 1 no'lu kayıt olabilir,

Daha sonra bu kayıtların hepsinin KAYITLAR sayfasında D sütununda ki değerlerini TextBox2 de ki değer ile değiştirsin.

TextBox1 de ki değer sürekli değişiyor,

TextBox1 de ki değer anakayıtların oldugu ıd no'su,

TextBox2 ise TextBox1'e ait anakayıtların ıd sini kullanıyor,

Ana ıd değişince istiyorum ki anaıd tasıyan tüm alt kayıtların kod açıklamasıda değişsin,

Bu konuda siz sayın forum arkadaşlarımdan yardım rica ediyorum.

Örnek bir dosya eklerseniz
yardımcı olmaya çalışırız

Konu Sahibi
Merhaba Günaydın Arkadaşlar,

ANASAYFA formunda ki TextBox1 değerini KAYITLAR sayfasında A sütununda hepsini bulsun,

MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formunda ki ARTİCLE_CODE_3 ile KAYITLAR sayfasında ki D sütununda ki tüm değerleri değiştirsin,

Aynısını MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formunda ki ORDER_NO_6 ile KAYITLAR sayfasında ki G sütununda ki tüm değerleri değiştirerek yapsın istiyorum,

KAYITLAR sayfasında ANASAYFA formunda ki TextBox1 değerini A sütununda aratacak ve MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formundaki ARTİCLE_CODE_3 ve ORDER_NO_6 ile toplu olarak güncelleyecek,

Yardımlarınızı rica ediyorum.

Konu Sahibi
Merhaba Günaydın Arkadaşlar,

ANASAYFA formunda ki TextBox1 değerini KAYITLAR sayfasında A sütununda hepsini bulsun,

MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formunda ki ARTİCLE_CODE_3 ile KAYITLAR sayfasında ki D sütununda ki tüm değerleri değiştirsin,

Aynısını MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formunda ki ORDER_NO_6 ile KAYITLAR sayfasında ki G sütununda ki tüm değerleri değiştirerek yapsın istiyorum,

KAYITLAR sayfasında ANASAYFA formunda ki TextBox1 değerini A sütununda aratacak ve MASTER_KAYIT_KAYIT_GÜNCELLEME formundaki ARTİCLE_CODE_3 ve ORDER_NO_6 ile toplu olarak güncelleyecek,

Yardımlarınızı rica ediyorum.
Merhaba günaydın arkadaşlar,

Konu günceldir, yardımcı olmak isteyen varsa cok makbule geçer,

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba cümleten günaydınlar,

Zafer hocam ellerinize sağlık her zaman ki gibi hızlı ve mükemmel bir sonuç,

Allah razı olsun cümleten çok güzel olmuş,

Çok çok çok teşekkür ediyorum.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.