• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Tarih Aralığına Göre Verileri Birleştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba,

C:\IKA\FAZLA MESAI\ Klasörü altın aynı formatta birden fazla xlsb çalışma kitabım var.
Burada yapmak istediğim;

I1:J1 hücrelerine tarih yazıp makroyu çalıştırdığımda, C:\IKA\FAZLA MESAI\ Klasörü altındaki tüm dosyaları açacak
Mesai Yapıldığı Tarih yani "E kolonuna göre verdiğim iki tarih aralığını Tümü sayfasına alt alta kopyalama yapmak istiyorum,
Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Birleşecek Dosyalar
A ŞUBESİ DEPO.XLSB
B ŞUBESİ DEPO.XLSB

Ana Dosya
Mesai Takip.xlsb

Mesai Takip.xlsb dosyasını Mesai Takip.xlsm olarak farklı kaydettim. Örneği deneyin.

Çözüm
Konu Sahibi
Ali Cimri Bey,
Çok teşekkür ederim. Tam istediğim gibi olmuş, sadece birleşecek dosyaların yolunu nasıl C:\IKA\FAZLA MESAI\ olarak gösterebilirim.

Konu Sahibi
Ali Cimri Bey;
Aşağıdaki hatayı veriyor. ilgili adreste farklı isimlerde aynı formatta xlsb dosyaları var.

1683958700383.png

Konu Sahibi
Ali Cimri Bey;

Mesai Takip Ana Dosyayı aynı klasör adresine koyduğumda oluyor, anacak ben Ana Dosyayı farklı bir adreste tutuyorum. size zahmet olmaz ise Ana dosya bağımsız adreste olacak şekilde uyarlayabilir miyiz..

Kusura bakmayın gözümden kaçmış
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
satırını da aşağıdaki gibi değiştirin
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
AliCimri bey;

Size ne kadar teşekkür etsem azdır.. Allah sizden razı olsun. Tam istediğim gibi olmuş. Elinize emeğinize sağlık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri