himmgarip
Excel Dostu
- Aldığı beğeni
- 884
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Listboxa aldığım dosya yolları ile birden fazla çalışma kitabında işlem yapıyorum.
Klasör seçten Veri dosyasında bulunan çalışma kitaplarını seçtiğimde (Listelenen veri) soldaki listboxta listeleniyor. İşlem yapmak istediklerimi (Seçilen Veri) sağdaki listboxa aktarıyorum.
Görev Tamamla butonu için koda ihtiyacım var.
Sağdaki listboxa aldığım çalışma kitaplarının sayfalarının içinde "PLAN" içeren sayfayı bulacak. (Örnek; 01.12.2022 (Planlanan) )
Bulunan sayfanın H sütununda arama yaparak hücrede "HAMA" içeren satırları Toplam isimli çalışma kitabına alt alta ekleyecek.
Not= Çalışma kitaplarının orijinallerinde farklı farklı koruma şifreleri var.
Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Listboxa aldığım dosya yolları ile birden fazla çalışma kitabında işlem yapıyorum.
Klasör seçten Veri dosyasında bulunan çalışma kitaplarını seçtiğimde (Listelenen veri) soldaki listboxta listeleniyor. İşlem yapmak istediklerimi (Seçilen Veri) sağdaki listboxa aktarıyorum.
Görev Tamamla butonu için koda ihtiyacım var.
Sağdaki listboxa aldığım çalışma kitaplarının sayfalarının içinde "PLAN" içeren sayfayı bulacak. (Örnek; 01.12.2022 (Planlanan) )
Bulunan sayfanın H sütununda arama yaparak hücrede "HAMA" içeren satırları Toplam isimli çalışma kitabına alt alta ekleyecek.
Not= Çalışma kitaplarının orijinallerinde farklı farklı koruma şifreleri var.
Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Teşekkürler.

Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.