• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü sql silinen dosya

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mesut42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 504
  • Etiketler Etiketler
    vba
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mesut42

Yeni Üye
Aldığı beğeni
6
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba, çalışma yaparken yanlışlamaya data dosylarını sildim şuan proje çöpe döndü yaptıgım herşey gitti eski haline dönmenin yolu varmı ?:(Ekran görüntüsü 2024-06-01 120717.png

datasetler gitmiş sadece. veritabanı duruyor. aynı datasetleri tekrar yapman gerekecek.

Konu Sahibi
datasetleri tekardan yaptım hata almıyorum fakat formlardaki tasarımaların hiçbiri yok kodları var ama görüntü boş

Konu Sahibi
formları tekrar yapıyorum form nesnelerini aynı isim verince bu isim kullanıyor diye hata veriyor

Projeden çıkarıyorsunuz ama proje dosyalarınız silinmiyor, ondan dolayı bu isim kullanılıyor hatası verir. Proje dosyalarınızın tamamını yedekleyin sonra eski dosyaları silip tekrar eklemeyi deneyin.

Veritabanında bir sorun görünmüyor, eski dosyalarınızı silerek formlarınızı yeniden dizayn ederek projenize ekleyin. Bu da kulağınıza küpe olsun mutlaka disaster recovery mantığında tüm projenizi yedekli çalışın ki bu tip hatalarda geri dönebilesiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri