• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sıralama Hata

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Husam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 876
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Husam

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Öncelikle herkese kolay gelsin...

• Refaz hocamın yardımı ile çözdüğüm ama office versiyon yükseltme ile hata aldıgım bir sorunum var...
Tekrar office 2010 kurmama ragmen aynı hata devam etmekte..

Aşağıda yazdıgım kodun kırmızı ile işarelediğim bölümünde hata alıyorum... Sayfayı arıyor.. ( pencere açılıyor sayfa yönlendirmesi gerektiriyor)
ESC de yapsam sayfaya yazıyor ama sonunda end sub a gidiyoruz...

If dolu = False Then
.Cells(say, "A").Value = say - 2
.Cells(say, "B").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 3 & "C" & 3)
.Cells(say, "C").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 4 & "C" & 3)
.Cells(say, "D").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 7 & "C" & 3)
.Cells(say, "E").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 8 & "C" & 3)
.Cells(say, "F").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 14 & "C" & 9)
.Cells(say, "G").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 12 & "C" & 3)
.Cells(say, "H").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 9 & "C" & 3)
.Cells(say, "I").Value = Application.ExecuteExcel4Macro(yol1 & " R" & 10 & "C" & 3)
____________________________________________________________________________________________________

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
HTML:
Kod:
Sanırım sorununuz, (sadece Tahmin)
Buradaki KapaliExcelAd tek kelime ise çalışmaz. Yani isimde boşluk karekteri yok ise çalışmaz.
Buradaki KapaliExcelAd birden fazla kelime ise çalışır. Yani isimde boşluk karekteri var ise çalışır.
ilgili kısmı aşağıdaki gibi değiştirip dener misiniz?
HTML:
Kod:

HTML:
Kod:
Buradaki KapaliExcelAd tek kelime ise çalışmaz. Yani isimde boşluk karekteri yok ise çalışmaz.
Buradaki KapaliExcelAd birden fazla kelime ise çalışır. Yani isimde boşluk karekteri var ise çalışır.

Çözüm
Konu Sahibi
HTML:
Kod:
Hocam Excel 2019 pro yükledim . Çalıştı ...
Bu kezde Watsaap Msj da hata aldım. (watsap masa üstü msj gönderirken telefon numarası ile sohbet aç ve msj yaz birlikte işlem yapıyor oda kişi sayfasını açana kadar msj vba sını atlamış oluyordu. )
Onuda telefon numarası diye bir değişken atayıp ilk numarayı yazdırıyorum . sonra msj yazdırıyorum..
yani şu an program aktif çalışmakta Teşekkür ediyorum...

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri