• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfaya Kaydet

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

BERKBABA44

Yeni Üye
Aldığı beğeni
73
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Hayırlı Akşamlar
Değerli Ustalarım
Ekli dosyamın 2. Userform içerisinde Kaydet düğmesi ile Bordro sayfasına kaydetmek istiyorum. Lakin bazı yerlerde birleştirilmiş satır bazı yerlerde normal satır olduğundan yapamadım. Rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Konu Sahibi
Yusuf bey
Ellerinize sağlık teşekkür ederim. Bordro sayfasına aktarma kısmında yanlışlık var. Büyük ihtimalle tam izah edemedim. Aktarma alt alta olacak şekilde düzenlenebilirse daha iyi olur. Rica etsem revize edebilir misiniz?

Konu Sahibi
Ekte bulunan dosyaya kod entegre ettim. EKDERS sayfasında;
1 - Userformda Ekders Tipi başlığı altındaki Comboboxlardan 1 tanesi seçilince sayfada bir satırda işlem yapacak
2 - Userformda Ekders Tipi başlığı altındaki Comboboxlardan 2 tanesi seçilince sayfada A:F aralığı ile K:T aralığı 2 satırı birleştirecek.
3 - Userformda Ekders Tipi başlığı altındaki Comboboxlardan 3 tanesi seçilince sayfada A:F aralığı ile K:T aralığı 3 satırı birleştirecek.
4 - K Sütunu J sütunun toplamını alacak.
5 - K:T aralığında ki sütunlara da numaralarını yazdığım textbox değerleri gelecek.

Emeğinize, yardımınıza şimdiden teşekkür ederim

bir örnekte benden

Çözüm
Konu Sahibi

azraep

Emek, bilgi vererek paylaşım yapmanız beni ziyadesi ile memnun etti. Yaradan Zülcelal' da her iki cihanda mesut etsin.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri