• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfalarda Grafik Varsa bir altına X işareti yazdırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;

Ekteki Tabloda örnek olarak yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Tabloda birden fazla sayfalarım var.
Yapmak istediğim;
Sayfalarda eğer grafik varsa grafiğin altına yani en sağ altının bitiş satırına X işareti koymak istiyorum.

Arkadaşlar Merhaba;

Ekteki Tabloda örnek olarak yazdım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden Teşekkürler.

Tabloda birden fazla sayfalarım var.
Yapmak istediğim;
Sayfalarda eğer grafik varsa grafiğin altına yani en sağ altının bitiş satırına X işareti koymak istiyorum.
NOT: Biraz uğraştım ama grafiğin sonuna verdiğim zaman gözükmüyor U2 Hücresine eklemedim çözüm bulabilirsin editlemesini yapıcam iyi günle

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Bu işlemin yapılabileceğini düşünmüyorum. Grafikler hücre içinde değildir. Shape 'lerin boyutu ve yeri değiştirilebilir.Bu nedenle hangi hücrede olduğu tam olarak tespit edilemez. yaklaşık bir şeyler tahine dayalı yapılabilir ama o da doğru sonuç vermez

Sayın bulentkars alttaki kodu dener misiniz?

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Dosya ektedir.

Çözüm
Konu Sahibi
Adnan Bey Merhaba;
Tam istediğim gibi olmuş, Elinize emeğinize sağlık. Allah Razı Olsun Sizden..

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri