• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Sayfalar Arası Veri Çekme Hk.

murat_8181

Excel Dostu
Aldığı beğeni
237
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Değerli arkadaşlar paylaşmış olduğum çalışma ile Veri Sayfasının ID sütununa yazdığım ID nolarına ait bilgileri ANA DATA sayfasında bulup (Aktif Çalışanları) ilgili başlıkların altına çekiyorum. Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok. Çalışma mevcut hali ile bunu yapıyor. Ancak Veri Sayfasına yazdığım ID no ANA DATA sayfasında yok ise veya PASİF durumda ise verileri çekerken ID noyuda silip yok yazıyor. ID nonun silinmesini nasıl engelleyebiliriz. Ben verileri çekerken Pasif olan yada listede olmayan ID nolarıda görmek açısından silinmesini istemiyorum. Destekleriniz için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
İncele dönüş yap kolay gelsin.
İnceledim ancak istediğim bu şekilde değil. Yazdığım ID nolar Aktif personellere ait ise verileri çeksin, listede yok ise yada PASİF ise veriler gelmesin sadece o personellere ait ID nolar işlem bittikten sonra veri sayfasından silinmesin listede kalsın istiyorum.

Konu Sahibi
Aşağıdaki kodu veri.xlsm de bir modüle yapıştırın
yol = "C:\Users\user\OneDrive\Desktop\Kitap1.xlsx"
satırını kendinize göre düzenleyin
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Ali bey benim sayfalarım aynı çalışma kitabının içinde bu makro kapalı dosyadanmı veri çekiyor

Geri