• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sayfadan Çıkınca Makronun Aktifleşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Gold Üye
Aldığı beğeni
130
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
15 Nisan 2026
Konu Sahibi
Merhabalar üstadlar,

Dosyamın MAAŞ LİSTESİ sayfası C sütunundaki veriler, Hücreleri Gizle makrosu ile pasifleşiyor. Bu dosya ortak kullanım olduğu için mail olarak akşamları paylaşıyorum bu sebeple bazen açık unutabiliyorum ve sıkıntı oluyor. Sayfadan çıktığımda ya da kapattığımda makronun aktifleşmesi mümkün müdür?

Hücreleri göster şifresi 1820

Çözüm
#16 nolu mesajdaki dosyayı yeniledim.
Ancak bu dosya MAAŞ LİSTESİ sayfası şifrelenme işlemi yapmıyor. Paylaşmanız için ayrı bir dosya oluşturuyor.
Sizin asıl dosyanızı paylaşım yapmadığınız için MAAŞ LİSTESİ sayfası şifrelenme işlemine gerek kalmıyor.
Merhabalar üstadlar,

Dosyamın MAAŞ LİSTESİ sayfası C sütunundaki veriler, Hücreleri Gizle makrosu ile pasifleşiyor. Bu dosya ortak kullanım olduğu için mail olarak akşamları paylaşıyorum bu sebeple bazen açık unutabiliyorum ve sıkıntı oluyor. Sayfadan çıktığımda ya da kapattığımda makronun aktifleşmesi mümkün müdür?

Hücreleri göster şifresi 1820

Eğer bu kod ile gizliyorsanız

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Aşğıda ki kodu thisworkbook modülüne ekleyin

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Günaydınlar hocam,

Hücreleri Geri yükle makrosu çalışmadı kontrol edebilir misiniz

Aşağıdaki kod dosya kapanırken C sütununu siliyor ve bu silinmiş hali ile yeni aynı isimle makro içermeyen bir dosya oluşturuyor. Bu dosya ile paylaşımda bulunmanız işinize yararsa kullanın.
Önemli: dosya üzerinde değişiklikler yaptıktan sonra ama C sütununu silmeden önce dosyayı kaydedin.
HTML:
Kod:

Son düzenleme:
Yukardaki koda bir satır ilave yaptım.
HTML:
Kod:
Önemli: diye başlayan uyarıyı, dikkat almayın, C sütununu silmeyin ve dosyayı kaydetmeyin, bunların hepsini kod yapıyor

Konu Sahibi
dosyayı güncelleminiz mümkün müdür hocam

Konu Sahibi
başka sayfaya geçiş yapıp tekrar geçtiğimde maaş listesi sayfasına makro çalışmıyor hocam

Haklısınız, MAAŞ LİSTESİ kod modülünde de kod olduğundan sorun oluyordu, halloldu herhalde, deneyin

Son düzenleme:
Konu Sahibi
Günaydınlar,

hücreleri geri yükle makrosu çalışmıyor hocam :(

MAAŞ LİSTESİ sayfasında C sütunu (M A A Ş) silinmiyor ama bu sütunundaki veriler mi gelmiyor.

Konu Sahibi
günaydınlar,

MAAŞ LİSTESİ sayfasından başka sayfaya geçtiğimde MAAŞ LİSTESİ sayfası şifrelenmiyor hocam.

#16 nolu mesajdaki dosyayı yeniledim.
Ancak bu dosya MAAŞ LİSTESİ sayfası şifrelenme işlemi yapmıyor. Paylaşmanız için ayrı bir dosya oluşturuyor.
Sizin asıl dosyanızı paylaşım yapmadığınız için MAAŞ LİSTESİ sayfası şifrelenme işlemine gerek kalmıyor.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri