• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Satırları mail atma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

aglarca

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Ekte bulunan puantaj dosyasını öğretmenlere ilk sütunda bulunan mail adreslerine başlık ve gün satırını da ekleyerek mail atmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
aglarca Merhaba,

Sizin dediğiniz gibi biraz zor imkan var aslında ama size farklı bir yöntem paylaşıyorum. Umarım işinize yarar.
Ekli örnek dosyanızda seçtiğiniz hücre aralığını dilediğiniz gibi mail atabilirsiniz.
Hücre seçimi akabinde sağ clik yaparak e-posta gönder butonuna tıklayarak mail gönderimi yapabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

1723025226695.png
Tablolarınızın formatı hep A1:AZ7 arası başlık alanları ve diğer bilgiler altında yer alacak şekilde mi yoksa değişkenlik gösteriyor mu?

Konu Sahibi
Tablolarınızın formatı hep A1:AZ7 arası başlık alanları ve diğer bilgiler altında yer alacak şekilde mi yoksa değişkenlik gösteriyor mu?
hocam başlık kısmı aynı diğer bilgiler alttaki gibi standart ek dosyada attım.

aglarca Merhaba,

Sizin dediğiniz gibi biraz zor imkan var aslında ama size farklı bir yöntem paylaşıyorum. Umarım işinize yarar.
Ekli örnek dosyanızda seçtiğiniz hücre aralığını dilediğiniz gibi mail atabilirsiniz.
Hücre seçimi akabinde sağ clik yaparak e-posta gönder butonuna tıklayarak mail gönderimi yapabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

1723025226695.png

Çözüm
Ekte bulunan puantaj dosyasını öğretmenlere ilk sütunda bulunan mail adreslerine başlık ve gün satırını da ekleyerek mail atmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Sn. aglarca sorununuzun Sn. TiOr un sunduğu şekilde çözülmüş olduğunu düşünerek konuyu çözüldü olarak işaretliyoruz.

Sayın aglarca yurtdışındayken ilgilenme şansım olmadı kusura bakmayın. Biraz gecikmeli de olsa ekli dosyayı incelerseniz öğretmen bazında yeni excel dosyaları oluşturup mail olarak göndermektedir. Buradan yola çıkarak kendi ihtiyacınıza göre uyarlayabilirsiniz.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri