Asterix123
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 2
- Excel V
- Office 365 EN
Konu Sahibi
Merhaba,
Ekli dosyanın "Faturalar" sayfasında açılan userform üzerinden diğer sayfalarda filtre yapmak ve filtre edilen sütunları fatura sayfansına taşımak istiyorum.
Kısaca özetlemek gerekir ise, Userform1 üzerinde ki;
Combobox1 : Sayfa isimleri seçilecek. (HGS veya Yakıt)
Combobox2: Ay seçimi yapılacak.
Combobox3: Yıl seçimi yapılacak (2019 ile 2050 arası)
Textbox1 : Manuel ile fatura girişi yapılacak
Textbox2 : Manuel olarak tarih girişi yapılacak (gg.aa.yyyy)
Textbox3 : Manuel rakam içerikli bilgi girişi yapılacak.
Faturaları Aktar Butonu;
Combobox1 de seçilen sayfaya gidecek
Combobox2 de belirtilen "Ay" bilgisine göre seçim yapılan sayfanın "L" kolonunda filtre edecek.
Combobox3 de seçilen "Yıl" bilgisine göre yine seçim yapılan sayfanın "M" kolonunda filtre edecek
Daha sonra filtrelenen verileri (sütun başlığını almadan) kopyalayıp Fatura sayfasının "A" kolonunda ki ilk boş satıra kopyalacak.
Sonraki aşamadan textboxlar ise; içinde yazılan veriyi fatura sayfasında verilerin yapıştırıldığı N, O ve P kolonlarına yapıştıracak
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ekli dosyanın "Faturalar" sayfasında açılan userform üzerinden diğer sayfalarda filtre yapmak ve filtre edilen sütunları fatura sayfansına taşımak istiyorum.
Kısaca özetlemek gerekir ise, Userform1 üzerinde ki;
Combobox1 : Sayfa isimleri seçilecek. (HGS veya Yakıt)
Combobox2: Ay seçimi yapılacak.
Combobox3: Yıl seçimi yapılacak (2019 ile 2050 arası)
Textbox1 : Manuel ile fatura girişi yapılacak
Textbox2 : Manuel olarak tarih girişi yapılacak (gg.aa.yyyy)
Textbox3 : Manuel rakam içerikli bilgi girişi yapılacak.
Faturaları Aktar Butonu;
Combobox1 de seçilen sayfaya gidecek
Combobox2 de belirtilen "Ay" bilgisine göre seçim yapılan sayfanın "L" kolonunda filtre edecek.
Combobox3 de seçilen "Yıl" bilgisine göre yine seçim yapılan sayfanın "M" kolonunda filtre edecek
Daha sonra filtrelenen verileri (sütun başlığını almadan) kopyalayıp Fatura sayfasının "A" kolonunda ki ilk boş satıra kopyalacak.
Sonraki aşamadan textboxlar ise; içinde yazılan veriyi fatura sayfasında verilerin yapıştırıldığı N, O ve P kolonlarına yapıştıracak
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.