• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Sadece Fixed ile başlayanları aldırmak hk. İP Sırala

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

salanar

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Ek'te eklediğim txt dosyasının uzun halini düşünürsek

Excel'e aktarmak istediğim alt alta kısım sadece

fixed-address 192.16.1.83;
fixed-address 192.16.1.8;

şu şekilde sadece bu alanları küçükten büyüğe doğru sıralatmak konusunda yardımınızı rica ediyorum..

Çözüm
Önceki gün çalışan ado kodu bugün REPLACE hatası verdi. ADO yapar bazen böyle 5 sene çalışan kod birden bire çalışmaz, güncellemelerle alakalı bir durum. ACCESS DATABASE ENGINE 2016 yı yeniden yükledim sorun kalktı.
Koddaki conStr lerin herbiriylede şu anda çalışıyor.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
#3 nolu mesajdaki kodlara #8 nolu mesajdaki değişikliği uyguladınız mı?
HTML:
Kod:

.AddNew ' Array(0, 1), Array(Trim(itm), StrDgr) yerine aşağıdaki kodu dener misiniz?
HTML:
Kod:

Önceki gün çalışan ado kodu bugün REPLACE hatası verdi. ADO yapar bazen böyle 5 sene çalışan kod birden bire çalışmaz, güncellemelerle alakalı bir durum. ACCESS DATABASE ENGINE 2016 yı yeniden yükledim sorun kalktı.
Koddaki conStr lerin herbiriylede şu anda çalışıyor.

HTML:
Kod:

Regexp ve dizi üzerinden sıralanmıştır.
HTML:
Kod:

Çözüm
hocam excel 2007 olduğundan olabilir. Donuyor direk onu hiç çalıştıramadım
Yalniz az önce internetten baktım excel 2007, CreateObject("ADODB.Recordset") kodunu tanıyor görünüyor
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
Hepinize çok teşekkür ediyorum. Zamanınızı aldım hakkınızı helal ediniz. Şuanda çalışıyor

veyselemre

Regexp ile yazanı denediğimde doğrulada sıralıyor.. Diğer üstadlarada çok teşekkür ediyorum...​

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri