TiOr
Excel Dostu
- Aldığı beğeni
- 210
- Excel V
- Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba, Kıymetli Üstatlarım ve Kıymetli Hocalarım,
Ekli örnek dosyada yapmak istediğim;
F sütununda bulunan saatlik performans başlığı altında H sütununda bulunan operasyon adına göre hedef saatler sekmesinden günlük yapılması gereken (7,5 saat üzerinden) adetleri baz alarak personelin saatte kaç adet yapması gerektiğinin formülle hesaplanması içi kıymetli desteklerinize ihtiyacım var.
Özetle F sütununda kesin iade barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, kesin iade yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, transfer barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, transfer analiz yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, bayi barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, bayi analiz yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin.
Eğer, düşeyara vs... derken beynim sulandı yapamadım
Bunun gibi bir çok operasyon var hepsine de aynı uygulamayı yapmam lazım. Örnek olarak kısa bir kesitini paylaşıyorum.
Kıymetli destekleriniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Ekli örnek dosyada yapmak istediğim;
F sütununda bulunan saatlik performans başlığı altında H sütununda bulunan operasyon adına göre hedef saatler sekmesinden günlük yapılması gereken (7,5 saat üzerinden) adetleri baz alarak personelin saatte kaç adet yapması gerektiğinin formülle hesaplanması içi kıymetli desteklerinize ihtiyacım var.
Özetle F sütununda kesin iade barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, kesin iade yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, transfer barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, transfer analiz yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, bayi barkod yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin, bayi analiz yazıyorsa onun saatlik performansını getirsin.
Eğer, düşeyara vs... derken beynim sulandı yapamadım

Kıymetli destekleriniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
Saygılarımla,
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.