artık yapay zeka hayatımızda ama biz ailemin yönetiği gözlemecide kağıt kalem kullanıyouruz menü maliyet hesaplaması ile ilgili yardıma ihtiyacım var formu inceledim çok güzel tablolar var ama bizim işimize yaramıyor olayı hızlı bir şekilde açıklıyorum bilen ve yardımcı olan her arkadaşa teşşekürler
60 dan fazla gözleme çeşidimiz var ama hepsi çaprazlama ürün olarak ama ham maddelerimiz
1.domates2.kaşar3.sucuk4.yumurta5.kıyma6.haşhaş7tahin8.pekmez9peynir10peynir
bu çeşitliler ile gözleme yapıyoruz arkadaşlar ve her birinin bir fiyatı var mesela
peynir 10tl sucuk 15tl birde bunun üstüne maliyetler ekleniyor ve fiyat çıkıyor benim sizlerden istediğim ben bir tarafta bu çeşitlerin fiyatlarını yazsam sonra kendisi içiriğine göre bana üretim maliyetini verse örneğin
domatesli peynirli gözleme benim sisteme yazdığım doamet fiyatı ve peynir fiyatını ekleyip bana maliyet fiyatını verse çok anlatamadım ama kusur abakmayın
60 dan fazla gözleme çeşidimiz var ama hepsi çaprazlama ürün olarak ama ham maddelerimiz
1.domates2.kaşar3.sucuk4.yumurta5.kıyma6.haşhaş7tahin8.pekmez9peynir10peynir
bu çeşitliler ile gözleme yapıyoruz arkadaşlar ve her birinin bir fiyatı var mesela
peynir 10tl sucuk 15tl birde bunun üstüne maliyetler ekleniyor ve fiyat çıkıyor benim sizlerden istediğim ben bir tarafta bu çeşitlerin fiyatlarını yazsam sonra kendisi içiriğine göre bana üretim maliyetini verse örneğin
domatesli peynirli gözleme benim sisteme yazdığım doamet fiyatı ve peynir fiyatını ekleyip bana maliyet fiyatını verse çok anlatamadım ama kusur abakmayın
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.