• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü resim birleştir kalite düşüklüğü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

oydemir

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2010 EN
Konu Sahibi
teşekkür ederim resimleri birleştire bildim. Fakat benim resimlerim a4 formatında tarayıp paint birleştirip tif uzantılı saklıyordum. programda birleştirdiği resimlerim kalitesi birleştirince çok düşük oldu okunmadı bunun bir çaresi var mı.

Amacınızı net şekilde belirtirseniz belki farklı yollar bulabiliriz
Resimleri neden birleştiriyorsunuz. En çok kaç resim birleşebilir. gibi

Konu Sahibi
Amacınızı net şekilde belirtirseniz belki farklı yollar bulabiliriz
Resimleri neden birleştiriyorsunuz. En çok kaç resim birleşebilir. gibi
Belgelerim arkalı önlü pdf uzantılı geliyor Bunları tif uzantıya çeviriyorum ecelde çağırıp üzerine bilgi ekleyip kml dosyası yaptırıp google earth de link verip çıktı alıyorum. Bu iş gelen belgelere her zaman yapıyorum.

Konu Sahibi
Belgelerim arkalı önlü pdf uzantılı geliyor Bunları tif uzantıya çeviriyorum ecelde çağırıp üzerine bilgi ekleyip kml dosyası yaptırıp Google earth de link verip çıktı alıyorum. Bu iş gelen belgelere her zaman yapıyorum.
her belge 1 tane arkalı önlü şu anda 700 belge yi bu şekilde yapıyorum yapılmış aşa yukarı 20 bin vardır.

pdf i acrobat distiller ile sayfalara ayırın ve ayırdıklarınızı gene acrobat ile tiff olarak kaydedin. Sonra resimleri Power point ile dilediğiniz şekilde birleştirip resim olarak kaydedin. Çok daha hızlı ve kolay olacaktır

Konu Sahibi
pdf i acrobat distiller ile sayfalara ayırın ve ayırdıklarınızı gene acrobat ile tiff olarak kaydedin. Sonra resimleri Power point ile dilediğiniz şekilde birleştirip resim olarak kaydedin. Çok daha hızlı ve kolay olacaktır
Teşekkür ederim. dediğiniz gibi yapıyorum fakat bu işlem teker teker yapıyorum ben klasörde yapabilirim diye düşündüm

iki veya daha fazla resmi aynı anda seçiyorsunuz değilmi?

yada önce hücre büyüklüğünü aralayabilir sonra resim eklersiniz

Konu Sahibi
Teşekkür ederim.bende dediğiniz gibi yapıyorum dediğiniz şekilde tek tek yapabiliyorum.exceldeki program sayesinde direk dosya işinde yapabilme şansına sahip olabilirim diye düşündüm.ilginize teşekkürler

Konu Sahibi
Benim için önemli olan dosyadaki resimleri okusun arka ve ön olarak A4 boyutunda okunacak şekilde tif olarak saklasın benim için yeterli

Deneyiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri