• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü pivot tablo filitreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Yeni Üye
Aldığı beğeni
68
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
ustalardan yardım bekliyorum bir data arşifim var arşif sayfasında tablo oluşturdum fakat yapmak istediğim filitre sayfasında işlemi yapmak isitiyorum ama beceremedim örnek olarak filitre sayfasını resim olarak yaptım işlemler filitre syafasında filitrelemek istiyom ama beceremedim
arşif sayfasına hergün yaklaşık 1000 satır eklenıyor şu an 4 binde falan ama bu ileride 50 binde olabilir 100 binde tablo olusturuken her eklenen veri otomatikmen arşif sayfasını yüklüyorum otomatik olarakdatablonunda kendi içine ekleme yapması yutubda seyrederek bişiyler yapmaya çalıştım ama bir yerde tıkanıyom beceremiyom
dosyamıda bozmak istemiyorum
şimdiden excelcozum ailesine ve gurub yöneticilerine ve yardımcı olan arkadaşlara teşekür ederim dosya biraz büyük olduğundan buradan direk almadı bu şekilde yaptım

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Syn Kokorecci
Çok fazla veri ile uğraşacaksanız, database işlemleri için excel ile uğraşmanız ilerleyen zamanlarda size sıkıntı yaratacaktır. Bunun yerine Access ya da SQL üzerinde çalışma yapmanız işinizi kolaylaştırır.

Konu Sahibi
Syn Kokorecci
Çok fazla veri ile uğraşacaksanız, database işlemleri için excel ile uğraşmanız ilerleyen zamanlarda size sıkıntı yaratacaktır. Bunun yerine Access ya da SQL üzerinde çalışma yapmanız işinizi kolaylaştırır.
Hocam onları bilmemki hep excel üzerinden analiz yaptığım için o konuları hiç bir bilgim yok ama bu konuda yardımcı olursanı sevinirim ana dosyada veriyi çekip daha sonra dediğiniz yere yükleyip oradan işlem yapıla bilirmi peki

Bağımsız değişken dolu say fonksiyonu ile son satırı bul ve pivot tablaya uygula ..
Böylece kayıt sayısı otomatik olarak formülasyon yapılmış olur....

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri