• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Personelin farklı görevlerini saat dakika olarak hesaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okinava14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 706
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Olay şu; Turgut ökmene ait Gorevler sayfasındaki maç görevlerinin toplamını saat ve dakika bazında hesaplama. Konu aslında SayVer sayfasında ben Saat sayfasında sadece deneme yapmak istedim ama beceremedim.

Olmasını istediğim sağdaki gibi asıl formüllerin olması gereken yer C-D-E alanı ve D ve E stunları gizlenecek yada başka yerde formulize edilecek. Bunun formül hali lazım beceremedim. Kırmızı alan sadece görünecek saat ve dakika başka yerdede olsa olur ama gizlenecek.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi
Teşekkürler emeğine fakat dikkat edersek dakika olayımız yok ve misal 6 saat 45 olunca sıkıntı. Sizin yapmak istediğiniz toplam saati veriyor. Dakika olayı yok bu örneğinizde. Hatta benim verdiğim örnek basit kalmış. Şimdiki örneği incelerseniz daha iyi anlayacağınızı umuyorum. Yeni Verdiğim örneğe bakarsanız anlayacaksınız.

Konu Sahibi
Birinci ve ikinci aşama tamam. F13 yani toplamı bulma olayı kaldı resimde örnekte denedim yok. hata nerede acaba?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri