Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Şahısların bilgisi veya izni olmadan Gerçek T.C. Kimlik numaralarını paylaşmak ciddi bir suçtur. Bilginiz olsun. Bu şekilde yardımcı olamayacağım.Sayın Yetkili personel maaşı veya avans girildiğinde Personelin aylık maaşından düşmesi gerekirken düşmüyor bir türlü bu sorunu çözemedim yardımınıza ihtiyacım var
tşklerŞahısların bilgisi veya izni olmadan Gerçek T.C. Kimlik numaralarını paylaşmak ciddi bir suçtur. Bilginiz olsun. Bu şekilde yardımcı olamayacağım.
tc numaralarını kaldırıp tekrar yükleyin. halen tc no sistemde. Ama son rakamları tek herhalde sorun olmaz.tşkler
Arkadaşlar programı geliştirmek isteyen olursa kodları açık paylaştım bilginiz olsun..Şahısların bilgisi veya izni olmadan Gerçek T.C. Kimlik numaralarını paylaşmak ciddi bir suçtur. Bilginiz olsun. Bu şekilde yardımcı olamayacağım.
evet aynen doğrudurEkli dosyayı görüntüle 5037
Bu ekrandan hareketle gidecek olursak PRS00004 kodlu personeli seçtiğimde aldığı maaş 6.000TL siz o ay 4.000TL ödemişsiniz.
Sanırım MAX ÖDEME kısmında 2.000TL görünsün istiyorsunuz. Doğru mu anladım?
çok teşekkürler sorun çözüldü...Kontrol eder misiniz?