Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DİKKAT !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bunu veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif kullanmalısınız. tarayıcı.
Merhaba;
Userformu kullanarak kodları yeniledim. (Gereksiz gördüklerimi kaldırdım. İhtiyaç duyarsanız yeniden yerleştirin.)
Formu deneyin. İyi çalışmalar.
Not: resim klasörünü C 'ye yerleştirin.
İyi çalışmalar.
Merhaba, Yaptığınız çalışma çok hoşuma gitti. birebir düzenleyip kullanabileceğim bir format olmuş. ancak formda kayıt butonu aktif değil sanırım kayıt yapmıyor. bununla ilgili çalışma yapılabilir mi. çalışıyorsa da nasıl çalıştığına dair bilgi verebilir misiniz. Çalışmıyor diyerek saygısızlık yapmak istemem büyük bir emek var formda sonuçta.
Ayıca çalışma dosyasını açınca form ekrana otomatik gelebilir mi? veya butona bağlayarak formu açabilir miyiz?
Merhaba;
Userformu kullanarak kodları yeniledim. (Gereksiz gördüklerimi kaldırdım. İhtiyaç duyarsanız yeniden yerleştirin.)
Formu deneyin. İyi çalışmalar.
Not: resim klasörünü C 'ye yerleştirin.
İyi çalışmalar.