• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü PDKS Hareketleri Departmanlara Akartma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Yasar PİSKİN

Yeni Üye
Aldığı beğeni
107
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
FACE sayfasındaki mevcut kod A sütunundaki sicil numaralarının günlük hareketlerini D sütunundaki tarih esas alınarak N1 hücresindeki YOLLA butonu ile 1 departmanın C sütunundaki sicil numaralarına göre aktarım yapmaktadır. Burada yapmak istediğim şey bir tek departmana değil de 1 den 12 ye kadar olan departmanların C sütunlarındaki sicil numaralarına göre aktarım yapılmasının sağlamak için mevcut kodun iyileştirilmesi hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.​

Merhaba

Talebiniz anlaşılmıyor. Departmanlardan bahsetmişsiniz ama departmanların bulunduğu sütunu göremedim.

1 den 12 ye kadar olan sayfa sekmeleri departmanları temsil ediyor ise bir sicil numarası sadece bir sekmede mi yer alacak? Verdiğiniz örnekte sicil numaraları diğer sekmelerde de geçiyor. İş sürecini siz biliyorsunuz. Daha detaylı anlatır mısınız?

Konu Sahibi
Evet 1 den 12 ye kadar olan sayfa sekmeleri departmanları temsil ediyor ve her sicil farklı departmanlarda tek bir yerde olacak.

Dosyanız bende bozulduğu için kontrol edemiyorum.

Test eder misiniz? Personel sayacı bozulmuş olabilir.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri