• DİKKAT !

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Önermeli Veri Doğrulama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ufukpekel

Yeni Üye
Katılım
3 Nis 2021
Mesajlar
33
Aldığı beğeni
9
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
c7 hücresine Activex denetim kutusundan aktarılan bilgileri google tarzı veri önerme yapmak istiyorum. N - O - P sütünlarına formülleri yapmaya çalıştım gerisini getiremedim. Yardımcı olabilir misiniz?
 
Merhaba;
Sorunuzu tam anlamadım ama yinede eki deneyin.

NOT:TC No'ların doğru olma ihtimaline karşılık eklediğim dosyadaki TC No'larının tamamını değiştirdim. Sizde kendi eklediğiniz soru dosyasınından değiştirin. (Kişilerin özel bilgilerini paylaşmayın.)
 
Konu Sahibi
Hocam merhaba. Sorgu sayfasındaki C7 hücresine Activex denetim kutusuna yazılan isimleri getirmesini istiyorum. Buraya yazılan örneğin Ahmet isminin ilk harflerini yazdığımda tüm o harflerle başlayan isimleri önerip seçmek istiyorum.
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst