• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Ödeme Günü Gelenleri Cariye ait Fiş numarasından Düşme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

username

Yeni Üye
Aldığı beğeni
7
Excel V
Office 2007 TR
Konu Sahibi
sevgili hocalarım bir sorum olacaktı bir türlü işin içinden çıkamadım yardımlarınızı bekliyorum yapmak istediğim carilerin sayfalarına girilen ürünler ve ödemeler fiş numarasına göre giriliyor ödeme yapılırkenden o fişe ait ödeme yapılıyor . her ödemeyi odemegenel sayfasına ve her girilen üründe genel sayfasına ayrica giriliyor. filtreleme sayfasınında ödeme günü gelen yani takvim günü hangi gün ise ototaik olarak geliyor orada ödemegenelden fis numarasına göre yapılan ödemeleri günü gelenlerin fiş numarasınından düşmesini istiyorum umarım açıklayabilmisimdir şimdiden çok teşekkür ederim

Çözüm
Merhaba,
Bu kodu Cari sayfalarının kod bölümüne ekleyiniz, Ödeme Giriş bölümünde önce Fiş No sonra Ödeme tutarını yazınız, fiş numarasına göre Genel sayfasında ilgili numaranın karşına tutarı ekler. Eğer yazılan fiş numarası yok ise mesaj ile uyarı çıkar.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Merhaba,
odemegenel sayfasına yazılan ödeme bilgilerinin Cari sayfalarına aktarılması için örnek.

Öncesinde odemegenel sayfası A sütununa resimde gördüğünüz gibi Cari No bölümünü de ekleyiniz.
Sonrasında paylaştığım kodları modül içerisine ekleyip kullanabilirsiniz.
1720164136087.png
HTML:
Kod:

Konu Sahibi
Merhaba,
odemegenel sayfasına yazılan ödeme bilgilerinin Cari sayfalarına aktarılması için örnek.

Öncesinde odemegenel sayfası A sütununa resimde gördüğünüz gibi Cari No bölümünü de ekleyiniz.
Sonrasında paylaştığım kodları modül içerisine ekleyip kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 26685
HTML:
Kod:
ustadım merhaba kodu filtrelemeye yapıştırdım gunu gelenlerde fiş numarasından duşulmüyor birde her filtrelemeye bastığımda caride ödeme kısmına ekleme yapıyor

Konu Sahibi
ustadım merhaba kodu filtrelemeye yapıştırdım gunu gelenlerde fiş numarasından duşulmüyor birde her filtrelemeye bastığımda caride ödeme kısmına ekleme yapıyor
abi peki şöyle yapsak nasıl olur carilerdeki fiş numaralarındaki ödemeler kısmındaklileri diyelim birden fazla fiş numarasına ait ödeme yaptı o ödemeleri toplayıp genelş sayfasında yenğ sutun açıp oraya çeksek nasıl olur sonra ordan da filtrelemeye çekeriz

Merhaba,
Bu kodu Cari sayfalarının kod bölümüne ekleyiniz, Ödeme Giriş bölümünde önce Fiş No sonra Ödeme tutarını yazınız, fiş numarasına göre Genel sayfasında ilgili numaranın karşına tutarı ekler. Eğer yazılan fiş numarası yok ise mesaj ile uyarı çıkar.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
Merhaba,
HTML:
Kod:
abim benim çok teşekkür ederim allah razı olsun vallahi uykularıma giriyordu bu sorun çok teşekkür ederim senden

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri