• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Numara ile başlamayan satırları otomatik sildirme makrosu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan apeks64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntülenme 685
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

apeks64

Yeni Üye
Aldığı beğeni
12
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar eklediğim dosyada b sütununda 1 , 2 , 3 , 4.... 887 ye kadar satırlar var Ancak aşağıya doğru numara ile başlamayan (50-51-52-53-54) gibi satırlar var bunları otomatik sildirme makrosu olabilir mi? sadece 1 den 887 ye kadar sıralı bir şekilde gitmesini istiyorum. Sürekli bu raporu alacağım için her seferinde elle yapmak zor olacak. Teşekkürler.

Keşke örnek dosya paylaşsaydınız da biz de tam olarak ne istediğinizi anlayıp, çözüm bulmaya çalışsaydık.
Neyse başka sefere bakarız artık...

Konu Sahibi
Keşke örnek dosya paylaşsaydınız da biz de tam olarak ne istediğinizi anlayıp, çözüm bulmaya çalışsaydık.
Neyse başka sefere...
aaa İnanın dosyayı paylaştım zannediyorum. Ben de kimse cevap yazmamış diyorum.:giggle:

Merhabalar,
Ekli dosyanızı deneyiniz.

Konu Sahibi
Merhabalar,
Ekli dosyanızı deneyiniz.
hocam bu çalışma kitabı için çözüm olmuş, ancak ben bu raporu programdan haftalık alıyorum. Bu düğme ve kodu ona nasıl eklicem. direk kod verseniz ben de kodu yapıştırıp çalıştırsam. Veyahut da sizin aklınıza daha iyi birşey gelirse... Kod alanına girdiğimde sadece bunu "
Private Sub CommandButton1_Click()
SatirSil
End Sub" görüyorum.

hocam bu çalışma kitabı için çözüm olmuş, ancak ben bu raporu programdan haftalık alıyorum. Bu düğme ve kodu ona nasıl eklicem. direk kod verseniz ben de kodu yapıştırıp çalıştırsam. Veyahut da sizin aklınıza daha iyi birşey gelirse... Kod alanına girdiğimde sadece bunu "
Private Sub CommandButton1_Click()
SatirSil
End Sub" görüyorum.
Vba penceresini açın, module1 içerisinde kodları göreceksiniz.

Modül içerisindeki kodlar;
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

eyvallah hocam eline, emeğine sağlık.(y)
Bir de bu şekilde deneyin, belki daha kullanışlı olur;
1 adet ana dosyanız var
Bu dosyayı açıp satırların silinmesini istediğiniz dosyayı seçeceksiniz
daha sonra satırları silinecek dosyanın sayfa adını seçeceksiniz
ve temizle diyeceksiniz.
Hepsi bu kadar.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri