• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Multipage sayfa içinde bulunun ListWievler ilk açılışta üst üste biniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Multipage sayfa içinde bulunun ListWievler ilk açılışta üst üste biniyor.

FormListe sayfasında bulunan MultiPage içinde 2 adet ListWiev var. Burası ilk açılışta sol üste üstüste geldi.
Denemek için ilk açılışta istatistikleri tıklarsanız göreceksiniz. Hata nedeni ney acaba? Yoksa sadece benim pcdemi oluyor.

Çözüm
Gold Bitiş
14 Ekim 2025

FormListe sayfasında bulunan MultiPage içinde 2 adet ListWiev var. Burası ilk açılışta sol üste üstüste geldi.
Denemek için ilk açılışta istatistikleri tıklarsanız göreceksiniz. Hata nedeni ney acaba? Yoksa sadece benim pcdemi oluyor.
Listview leri frame içerisine al. Frameyi listwiev ile aynı boyda yap. Frame başlıklarınıda sil.

Listview leri frame içerisine al. Frameyi listwiev ile aynı boyda yap. Frame başlıklarınıda sil.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri