• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Miktara Göre ve Tarihe Göre Tablo Filtreleme 2

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

wahap70

Yeni Üye
Aldığı beğeni
2
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Sayın Balta

Aynı Konu ile alakalı sizi rahatsız ediyorum Diğer Konu Çözüme Kavuştuğu İçin Yeni Konu Açmak Zorunda Kaldım Size attığım Excel Dosyasında ki Veri Kısmı Örnek Olarak Yaptığım Veri tabanıydı şimdi esas veri tabanı hazırlandı (SQL den Çekiliyor Canlı bir Veri Tabanı) Buna Göre Makroda yazdığınız şekilde yerlerine yerleştirmeye çalıştım fakat bir türlü olmuyor rica etsem bunu da yapabilir misiniz. ? Birde Nasıl olduğu hakkında açıklama yaparsanız küçük işleri sizi rahatsız etmeden çözebiliriz.

Sayın wahap70 ,
Öncelikle isme hitaben konu açmamanız gerektiğini belirtmeliyim.
Bu durum size yardımcı olmak isteyecek diğer arkaşların geri durmasına neden olacaktır.
Ben de müsait değilsem çözüme ulaşmanız vakit alacaktır..

Olmayan kısım neresi ve olması gereken nedir?
İzah ederseniz yardımcı olmaya çalışayım.

Konu Sahibi
Daha önce siz bunu çözmüştünüz o yüzden size hitaben yazdım ÖNCEKİ ÇÖZÜM burada yazdığınız makroyu yeni tabloya yani bu başlık altında bulunan ekteki dosyaya göre dizayn etmek istedim fakat başaramadım bu tabloya göre dizayn edebilir misiniz ? ve Sizden ricam konu hakkında biraz bilgi verebilir misiniz başka bir tabloda yapmak istersek nasıl başarabiliriz.

Bu dosya önceki konudaki dosyanın aynısı.
yanlış dosya mı yükledini acaba.
Kodun açıklaması ektedir.

Konu Sahibi
Üstad Açıklama Eki için çok teşekkür ederim 2 saattir uğraşıyorum fakat yerlerine oturtamadım Dosyayı tekrar yüklüyorum Zaten Dosya Aynı gibi sadece Veri tabanı değişti "Alım" Yazan yerden Çekmesi lazım yeni tabloda "ALIM MİKTARI" yerine "HAREKET MİKTARI" olan yerden alacak. "Alım" yazan veri tabanından bütün başlıklar Filtreye gelebilir. Önemli olan Stok Miktarı kadar Yeniden Eskiye Gitmesi.

Deneyiniz
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
module2 yi silin.

Farklı bir alternatifte ben paylaşayım bulunsun burada

Konu Sahibi
Hocam yardımlarınız için teşekkür ederim fakat sizin yaptığınız B2 hücresine yazdığım ürün adının tüm stok hareketini getiriyor. Benim istediğim ise Ürün adının Altındaki stok miktarı kadar yeniden eskiye doğru giderek miktar hareketini dökmesi mesela stoktaki miktarı 520.000 kg ise hareketler 220.000+50.000+80.000+150.000 =500.000 yaptı şimdi bi hareket daha alması lazım oda atıyorum en az 20.000 olması gerekli ki 520.000 kg . tamam lasın veya geçsin önemli değil ama eksik kalmasın

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri