• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro Kopyalamada Error9 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bayramsnmz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Caylak hocam, sizin hazırladığınız kodu excel sayfamdakine hücreleri değiştirerek kopyalamaya çalışıyorum ama aşağıdaki hatayı alıyorum. tarifiyle birlikte anlatır mısınız ? Birde buton u nasıl ekleyeceğim ?
Yardımcı olduğunuz konu

A1 i F30, A2 yi F31, B1i G30 olarak düzeltip kopyaladım.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Merhaba, ekli dosya istediğiniz satır ve sütunlara aittir.
Sayfaya buton eklemek için;
Geliştirici>Ekle>Activex Denetimleri>Komut Düğmesi seçip sayfada ilgili yere yerleştirebilirsiniz.
Geliştirici sekmesi yok ise; Dosya>Seçenekler>Şeridi Özelleştir seçtikten sonra sağ pencereden Geliştirici önündeki tiki işaretleyin.
Geliştirici>Ekle>Activex Denetimleri>Komut Düğmesi seçip sayfada ilgili yere yerleştirebilirsiniz.
Geliştirici sekmesi yok ise; Dosya>Seçenekler>Şeridi Özelleştir seçtikten sonra sağ pencereden Geliştirici önündeki tiki işaretleyin.

Çözüm
Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam. iyi bayramlar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri