• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro İle Şarta Göre Hesaplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hsn55

Yeni Üye
Aldığı beğeni
136
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
Merhabalar;
Ekli dosyada
Eğer D15:AH15 hücreleri arasında herhangi bir hücrede AT yazılı ise X olanları say ve AW15 ve AY15 hücresine yaz ve 10 ile çarp AX15 hücresine yaz
Eğer D15:AH15 hücreleri arasında herhangi bir hücrede AT yazılı değilse ise X olanları say ve sadece AY15 hücresine yaz.
NOT:Hesaplama işlemi D15:AH100 hücreleri arasındaki tüm satırlarda olacak.Formül ile oluyor. Fakat üzerinde değişiklik yapacağım için makro ile yapılmasını istiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürŞ ederim

Konu Sahibi
1.Nolu mesajımda şöyle bir değişiklik yapmak isiyorum
Eğer D15:AH15 hücreleri arasında herhangi bir hücrede AT yazılı ise AI15 hücresindeki veriyi AW15 ve AY15 hücresine yaz ve 10 ile çarp AX15 hücresine yaz
Eğer D15:AH15 hücreleri arasında herhangi bir hücrede AT yazılı değilse ise AI15 hücresindeki veriyi AY15 hücresine yaz.
NOT:Hesaplama işlemi D15:AH100 hücreleri arasındaki tüm satırlarda olacak.Formül ile oluyor. Fakat üzerinde değişiklik yapacağım için makro ile yapılmasını istiyorum.Birde bu işlem buton ile değilde hangi satırda işlem yaparsam o satırda makro hesaplama yapabilir mi?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri