• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro ile Outlooktan veri indirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

seng

Yeni Üye
Aldığı beğeni
94
Excel V
Office 2013 EN
Konu Sahibi
Arkadaşlar herkese selam,
Ekte eklediğim excel ile outlooktan veri cekiyorum bu kodlara ek olarak bitiş tarihi eklemek istiyorum. lÜTFEN BASLANGIC TARİHİNİ GİRİNİZ ( suan bu sekılde yazıyor ) Lütfen bitiş tarihini giriniz ( bunu örneğin 15.06 ile 14.06 tarıhlerı arasındaki verileri alması ıcın yapmasını ıstıyorum. Nasıl yapabilirim, şimdiden teşekkür ederim..
Mal girişi excelim ana excel adds in ile outlook eklentisini ekliyorum.

Çözüm
Pdf dosyasını html kodu ile eklemenize gerek yok. Document.Write kullanmak yerine Navigate kullanmayı deneyin. Bkz:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Yukarıdaki gibi bir kullanımla pdf'yi açarsınız. Yazdırmak için ise belgenin üzerine gelmeniz yeterlidir. Üzerinde yazdırma seçeneği belirecektir.
Pdf dosyasını html kodu ile eklemenize gerek yok. Document.Write kullanmak yerine Navigate kullanmayı deneyin. Bkz:

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Yukarıdaki gibi bir kullanımla pdf'yi açarsınız. Yazdırmak için ise belgenin üzerine gelmeniz yeterlidir. Üzerinde yazdırma seçeneği belirecektir.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri