• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Makro İle Adet Bazlı Seri Numarası Oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

hilmierdinc

Yeni Üye
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
excelde a kitabında 3434 sipariş numaralı üründen 10 adet , 3535sip.no üründen 20adet sipariş aldım b kitabına otomatik olarak 10 adet için ve20 adet için seri numarası oluşturmak için makro(vba) yapmak istiyorum formüllerle yaptım kaydetme süresi ve açılma süresi çok fazla olduğu için makro ile yapmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

3434 sipariş numaralı 10 adet sipariş için;
Örnek A kitabı: Sipariş No ve Adet bilgisi
Örnek B kitabı: Sipariş No, Adet, Seri Numara (seri numaranın nasıl oluştuğunu görmek gerekir)
gösterir 2 adet excel paylaşırsanız, yardımcı olabiliriz.

İnceleyiniz.

Konu Sahibi
murat bey öncelikle çok teşşekür ederim düğün işim vardı diye programı kullanma fırsatım yeni oldu program için sağolun elinize emeğinize sağlık ufak bir ricam olacak seri no butonuna her seferinde bastığım zaman önceden yapılan sipariş numarasını tekrardan seri no oluşturuyor örn:6339 10 adet zaten oluşturuldu yeni sipariş geldiğinde ekleme yaptığım zaman tekrardan seri no oluşturuyor hepsi için bunun çözümü varsa yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

İnceleyiniz.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri